ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Χειρουργήθηκε στην Ελλάδα ο Μιλουτίνοβ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε στον ώμο
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε στον ώμο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον δεξιό ώμο σε κλινική στην Αθήνα και ετοιμάζεται ήδη να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ χειρουργήθηκε, με την άδεια της ΤΣΣΚΑ, στην Ελλάδα στον δεξιό ώμο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος αναμένεται να χάσει την σεζόν, χειρουργήθηκε το περασμένο Σάββατο (6/2) και αναμένεται να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κλινικής που νοσηλεύτηκε ο Μιλουτίνοβ αναφέρει:

"Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Nikola Milutinov, με πολυετή θητεία στον Ολυμπιακό και νυν παίκτης στην CSKA Moscow, επέλεξε την Ορθοπαιδική Κλινική Ώμου της Ευρωκλινικής Αθηνών και τον διευθυντή Ορθοπαιδικό κ. Δημήτρη Αλεξάκη με την ομάδα του, για την χειρουργική αποκατάσταση του ώμου του μετά το σημαντικό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα της CSKA στην Euroleague στις 29/1.

Ο αθλητής υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ώμου το Σάββατο 6/2 και την επόμενη μέρα έλαβε εξιτήριο, με την επέμβαση να στέφεται από απόλυτη επιτυχία. Ο αθλητής ξεκινάει πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό.

Ο Milutinov επέλεξε την Ελλάδα και την Κλινική Ώμου του κου Αλεξάκη, η οποία αποτελεί ένα από τα ελάχιστα εξειδικευμένα Κέντρα Αθλητικών Κακώσεων στην Ευρώπη που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία για την πλήρη αντιμετώπιση αντίστοιχων τραυματισμών.

Του ευχόμαστε καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!"

Photo Credits: Ευρωκλινική Αθηνών

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ