ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Ο Παπαπέτρου, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης, χειρουργήθηκε από τον γιατρό της ομάδας και η επάνοδος του υπολογίζεται για τον Γενάρη. Σε κακή ψυχολογία ο παίκτης. Έφτασαν στο Ντομέτζε Σλούκας-Μάνταρης.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη κάταγμα περόνης (έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες) και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις μήνες. Θα κάνει εγχείρηση, θα του τοποθετηθεί γύψος, θα ξεκουραστεί και ακολούθως θα ξεκινήσει αποθεραπεία. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται για τον Γενάρη και ο παίκτης ουσιαστικά θα χάσει το πρώτο μισό της σεζόν.

Είναι ο δεύτερος τραυματισμός για τον 20χρονο σμολ-φόργουορντ μέσα σε λίγους μήνες, καθώς τον περασμένο Ιούλη είχε γυρίσει το αριστερό του πόδι με την εθνική ομάδα των Νέων, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να λάβει μέρος στην διοργάνωση. Μάλιστα, το κάταγμα περόνης το υπέστη στο ίδιο πόδι και οι γιατροί αναφέρουν πως ο τραυματισμός αυτός ήρθε διότι το πόδι του ήταν ταλαιπωρημένο από το καλοκαίρι.

Ο παίκτης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς πέρα ότι δεν κατάφερε να βοηθήσει την εθνική ομάδα των Νέων το καλοκαίρι, βλέπει μπροστά του να χάνει το πρώτο μισό της σεζόν με τον Ολυμπιακό, σε μία χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες για εκείνον, καθώς θεωρείτο δεδομένο πως ο ρόλος του στο ρόστερ θα αναβαθμιζόταν.

Τώρα, πέρα ότι θα απουσιάσει από το πρώτο μισό της σεζόν, θα χάσει και σημαντικό έδαφος, καθώς θα λείψει τόσο από τις προπονήσεις της ομάδας, όσο και από τους επίσημους αγώνες της. Και τον Γενάρη να επιστρέψει, θα χρειαστεί χρόνο ώστε να βρει τον ρυθμό του.

Το σημαντικό, βέβαια, είναι να επιστρέψει γερός και δυνατός, ξεπερνώντας μία και καλή το πρόβλημα του. Η χειρουργική επέμβαση που έκανε να είναι πετυχημένη, όπως και να είναι σωστή η αποθεραπεία που θα ακολουθήσει. Και το αναφέρουμε αυτό, διότι τα τελευταία χρόνια στην ομάδα υπήρξαν περιπτώσεις που είτε έγιναν λάθος διαγνώσεις, είτε που οι παίκτες δεν κατάφεραν να επανέλθουν.

Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες για τον Ιώαννη Παπαπέτρου. Τόσο το προπονητικό-τιμ, όσο και οι συμπαίκτες του, όπως φυσικά και ο ίδιος ο παίκτης, "πάγωσαν" στο άκουσμα του μεγέθους του τραυματισμού του. Όλη η ομάδα, όμως, όπως και η διοίκηση, στάθηκαν στο πλευρό του παίκτη, τον εμψυχώνουν, τον στηρίζουν και θα τον περιμένουν να γυρίσει γερός και δυνατός. Άτυχος ο 20χρονος σμολ-φόργουορντ, αλλά οι τραυματισμοί (όπως λένε και οι Αμερικανοί) είναι μέρος του παιχνιδιού.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το χειρουργείο:

"Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον ιατρό του Ολυμπιακού Γιώργο Παπαγιαννόπουλο. Ο 20άχρονος φόργουορντ επέστρεψε το μεσημέρι στην Ελλάδα κι αμέσως πέρασε την πόρτα του χειρουργείου όπου του έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση του κατάγματος της περόνης και συρραφή των συνδεσμικών στοιχείων που είχαν υποστεί ρήξη.

Η διοίκηση, οι συμπαίκτες, το τεχνικό τιμ και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Ιωάννη να επανέλθει γρήγορα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας".

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Έφτασαν στο Ντομέτζε Σλούκας και Μάντζαρης

Στο Ντομέτζε, όπου και προετοιμάζεται η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, έφτασαν το μεσημέρι της Πέμπτης (11/9) οι δύο διεθνείς γκαρντ των Πειραιωτών, Κώστας Σλούκας και Βαγγέλης Μάντζαρης, οι οποίοι είχαν ολιγοήμερα άδεια λόγω της συμμετοχής τους στο Μουντομπάσκετ.

Αμφότεροι πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τους συμπαίκτες τους ενόψει της νέας σεζόν, το απόγευμα της Πέμπτης, φορώντας ξανά τα ερυθρόλευκα. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια, θα πατήσει ιταλικό έδαφος το Σάββατο (13/9), όταν και η ομάδα θα ταξιδέψει στο Κάορλε όπου και θα δώσει φιλικά ματς.

Όσον αφορά τον 19χρονο γκαρντ, Αντρέα Χριστοδούλου, που είναι εκτός δράσης τις τελευταίες μέρες λόγω διαστρέμματος, αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή (12/9) το πρωί κάνοντας ένα μέρος της προπόνησης.

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Η Βενέτσια διαφημίζει το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία προετοιμάζεται αυτή την περίοδο στη Βόρειο Ιταλία, θα δώσει εκεί τρία φιλικά παιχνίδια (14/9, 16/9, 18/9). Το δεύτερο φιλικό που θα δώσει θα είναι με αντίπαλο την Βενέτσια (στην περιοχή Κάορλε έξω από την Βενετία), την οποία και θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου (ώρα Ελλάδας, 21:00).

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Βενέτσια , η ομάδα διαφημίζει την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, δίνοντας και πληροφορίες για τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Το γήπεδο "Palasport Taliercio", όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας, χωράει 3.500 φιλάθλους.

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ