NBA

Ο Χάρντεν πρέπει να κάνει έξι σερί αρνητικά τεστ κορονοϊού πριν προπονηθεί με τους Ρόκετς

Ο Τζέιμς Χάρντεν σε αγώνα Ρόκετς - Λέικερς την σεζόν 2019/20
Ο Τζέιμς Χάρντεν σε αγώνα Ρόκετς - Λέικερς την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Τζέιμς Χάρντεν παραμένει σε καραντίνα, αφού βάσει πρωτοκόλλου πρέπει να υποβληθεί σε έξι συνεχόμενα αρνητικά τεστ κορονοϊού πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Ρόκετς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι πλέον έτοιμος να ενταχθεί στην προετοιμασία των Ρόκετς μετά τα... ναζάκια που τους έκανε και αντί να προπονείται με την ομάδα προτίμησε να βρίσκεται σε... πάρτι και να προπονείται μόνος του. Παρόλα αυτά θα αργήσει λίγο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας για λόγους ασφαλείας.

Με τον σταρ των Ρόκετς να έχει επιλέξει τις τελευταίες ημέρες να παρευρεθεί σε πάρτι γενεθλίων, αλλά και σε εκδηλώσεις στο Λας Βέγκας - και μάλιστα χωρίς μάσκα - το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί είναι πολύ συγκεκριμένο: Θα πρέπει πρώτα να έχει έξι σερί αρνητικά τεστ κορονοϊού πριν ξεκινήσει προπονήσεις.

Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό του ΝΒΑ, οι παίκτες κανονικά έπρεπε να δώσουν τρία σερί αρνητικά τεστ κορονοϊού πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσεις των ομάδων. Αυτό όμως ίσχυε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Αντιθέτως, αν ένας παίκτης έχει βρεθεί στον ίδιο χώρο με κρούσμα κορονοϊού ή θεωρήθηκε ότι δεν τήρησε τους κανόνες που έχουν τεθεί, τότε θα πρέπει να δώσει έξι αρνητικά τεστ. Και, προφανώς, ο Χάρντεν εμπίπτει στην δεύτερη κατηγορία.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ