NBA

Χάρντεν: "Αισθάνομαι ότι είμαι ο MVP"

Ο Τζέιμς Χάρντεν των Νετς σε αγώνα με τους Πίστονς
Ο Τζέιμς Χάρντεν των Νετς σε αγώνα με τους Πίστονς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιμς Χάρντεν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ανήκει στην συζήτηση για τον MVP της κανονικής περιόδου και απάντησε άμεσα ότι δεν θεωρεί πως απλώς πρέπει να μπει στην κουβέντα, αλλά είναι ο MVP

Ο Τζέιμς Χάρντεν οδήγησε τους Νετς στην νίκη με 113-111 επί των Πίστονς μέσα στο Ντιτρόιτ σταματώντας στους 44 πόντους. Και μετά τον αγώνα δεν δίστασε να δηλώσει πως θεωρεί ότι είναι ο MVP της κανονικής περιόδου.

Ο Χάρντεν βέβαια δεν βγήκε απλώς να πει ότι είναι ο MVP. Κάνοντας δηλώσεις μετά τον αγώνα ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θεωρεί ότι ανήκει στην συζήτηση για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, με τον σταρ των Νετς να είναι ξεκάθαρος.

"Αν πιστεύω αν ανήκω στην συζήτηση; Αισθάνομαι ότι είμαι ο MVP" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν για να προσθέσει: "Εννοώ ότι είναι αρκετά απλό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, θα το αφήσω εκεί. Αλλά οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, ενώ παράλληλα νικάμε κιόλας".

Για την ιστορία, στους 31 αγώνες που έχει φορέσει ο Χάρντεν την φανέλα των Νετς από τότε που αποκτήθηκε με ανταλλαγή από τους Ρόκετς έχει 25.4 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 11.5 ασίστ μέσο όρο, με το Μπρούκλιν να έχει ρεκόρ 24-7 σε αυτά τα παιχνίδια.

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Χάρντεν:


Photo Credits: ⓒ 2021 Carlos Osorio/Associated Press

TAGS NBA GP ΗΠΑ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ