BASKETBALL CH. LEAGUE

Χάποελ Χολόν: Νέα σενάρια για τον Στέφανο Δέδα μετά την απόλυση του Μαουρίτσιο Μπουσκάλια

Ο Στέφανος Δέδας
Ο Στέφανος Δέδας PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η εντός έδρας ήττα από την Μπεσίκτας στο play-in του Basketball Champions League έφερε την απόλυση του Μαουρίτσιο Μπουσκάλια από τον πάγκο της Χάποελ Χολόν και πυροδότησε νέα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Στέφανο Δέδα.

Το καλάθι που έβαλε ο Αϊζάια Γουάιτχεντ στο 1.8'' για το τέλος έδωσε στην Μπεσίκτας την εκτός έδρας νίκη επί της Χάποελ Χολόν για το play-in του Basketball Champions League και έφερε την απόλυση του Μαουρίτσιο Μπουσκάλια.

Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον ισραηλινό σύλλογο την επομένη της αναμέτρησης, δίνοντας νέα αφορμή για σενάρια που εμπλέκουν το όνομα του Στέφανου Δέδα. Στο Ισραήλ επισημαίνουν πως ο προπονητής της ΑΕΚ αποτελεί τον διακαή πόθο των διοικούντων τον σύλλογο, δεδομένης της επιτυχημένης παρουσίας που είχε στον πάγκο της Χάποελ Χολόν στον ενάμιση χρόνο που εργάστηκε σε αυτή.

Ως εναλλακτική, αναφέρεται το όνομα του Γκάι Γκούντες, ο οποίος -παράλληλα- εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή στην Εθνική Ισραήλ εδώ και μερικούς μήνες -από την στιγμή δηλαδή που αποχώρησε ο Όντεντ Κάτας.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΙΣΡΑΗΛ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ