ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Χάος μετά το Παρτίζαν - Ζάλγκιρις, επεισόδια ανάμεσα σε Σέρβους οπαδούς με τσεκούρια και καδρόνια

Χάος μετά το Παρτίζαν - Ζάλγκιρις, επεισόδια ανάμεσα σε Σέρβους οπαδούς με τσεκούρια και καδρόνια
ABA LEAGUE J.T.D/DRAGANA STJEPANOVIC

Απίστευτες σκηνές και επεισόδια εκτυλίχθηκαν μετά τον αγώνα της Παρτίζαν με την Ζάλγκιρις, όπου χρησιμοποιήθηκαν καδρόνια και τσεκούρια, με σερβικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ήταν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αυτοί που έκαναν την επίθεση σε αυτούς της Παρτίζαν.

Ο αθλητισμός δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα μετά τον αγώνα της Παρτίζαν με την Ζάλγκιρις (νίκη με 81-72 της σερβικής ομάδας), με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να προκαλούν σοκ.

Συγκεκριμένα, κυκλοφορούν VIDEO που δείχνουν οπαδούς να διαπληκτίζονται μεταξύ τους, με κάποιους να κρατάνε καδρόνια και κάποιους τσεκούρια! Σύμφωνα μάλιστα με σερβικά δημοσιεύματα, πρόκειται για οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που κάνουν την επίθεση.

Η δε συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι τυχαία. Τουναντίον, αφού αύριο (28/1) ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Παρτίζαν για την 18η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας, κάτι που είναι δεδομένο πως έχει δημιουργήσει μία αναστάτωση.

Η Παρτίζαν εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι έχει καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, τονίζοντας πως φαίνεται από τα VIDEO ότι οι οπαδοί της είναι τα θύματα και δεν αντιστέκονται στην βία που δέχονται.

Δείτε τα σοκαριστικά VIDEO. Προσοχή, σκληρές εικόνες:

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ