NBA

Χαμός στους Πέισερς, ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Γκρεγκ Φόστερ, πήγε να πλακωθεί με τον Μπιτάτζε

Παίκτες των Πέισερς
Παίκτες των Πέισερς PRINTSCREEN

Απίστευτα πράγματα έγιναν στον πάγκο των Πέισερς σε ένα τάιμ-άουτ του αγώνα με τους Κινγκς, με τον άλλοτε παίκτη του Παπάγου - και νυν ασίσταντ κόουτς της Ιντιάνα - Γκρεγκ Φόστερ να βρίζει τον Μπιτάτζε και να κοντεύει να έρθει στα χέρια μαζί του.

Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό στα χρονιά του ΝΒΑ συνέβη στον αγώνα των Πέισερς με τους Κινγκς (νίκη των δεύτερων με 104-93 μέσα στην Ιντιάνα), με τον ασίσταντ κόουτς των Πέισερς, Γκρεγκ Φόστερ, να κοντεύει να έρθει στα χέρια με τον Γκόγκα Μπιτάτζε εν ώρα αγώνα!

Ο Φόστερ, ο οποίος την σεζόν 1993/94 είχε αγωνιστεί στον Παπάγου, έκανε μία παρατήρηση στον Μπιτάτζε κατά την διάρκεια του αγώνα, με τον Γεωργιανό να απαντάει με άσχημο τρόπο, αφού του φώναξε "Sit the f..k down", δηλαδή "κάτσε κάτω" συνοδευόμενο από μερικά "γαλλικά". Το γεγονός αυτό όμως έκανε έξαλλο τον 52χρονο ασίσταντ κόουτς των Πέισερς λόγω της αναίδειας του νεαρού σέντερ, με αποτέλεσμα στο επόμενο τάιμ-άουτ να κινηθεί επιθετικά εναντίον του και να χρειαστεί να μπουν στην μέση ο Μάιλς Τέρνερ, ο Τζέρεμι Λαμπ και τελικά σχεδόν... όλοι οι Πέισερς για να ηρεμήσει η κατάσταση!

Δείτε το απίστευτο σκηνικό:

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ