ABA LEAGUE

Χαμός στο φινάλε του Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν, ο Λεσόρ πήγε προς τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων", ο Πάντερ ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο

Ο Λεζόρ και άλλοι παίκτες της Παρτίζαν κινούνται προς την εξέδρα και τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
Ο Λεζόρ και άλλοι παίκτες της Παρτίζαν κινούνται προς την εξέδρα και τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα PRINTSCREEN

Το φινάλε του δεύτερου τελικού της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν στιγματίστηκε από πτώση αντικημένων και ένταση, με τον Ματίας Λεσόρ να ορμάει προς την εξέδρα των "ερυθρόλευκων" και να τον συγκρατεί η ασφάλεια του γηπέδου και τον Κέβιν Πάντερ να κάνει άσεμνη χειρονομία αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το δεύτερο από τα τρία βήματα που χρειάζονται κόντρα στην Παρτιζάν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, νίκησε με 85-81 στο Game 2 και έκανε το 2-0. Πλέον απέχει μία νίκη από την EuroLeague της σεζόν 2022/23. Το φινάλε του αγώνα ωστόσο δεν τίμησε καμία πλευρά.

Με το παιχνίδι να οδεύει προς την λήξη του, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πέταξαν αντικείμενα προς τον πάγκο της Παρτίζαν. Αυτό όμως δεν έμεινε αναπάντητο, με τον - άλλοτε παίκτη των "ερυθρόλευκων" και νυν της Παρτίζαν - Ματίας Λεσόρ να ορμάει προς την εξέδρα μαζί με συμπαίκτες τους και να τους συγκρατεί η ασφάλεια του γηπέδου.

Η ένταση ωστόσο δεν είχε τελειώσει, αφού κατά την αποχώρηση της Παρτίζαν από το γήπεδο ο - επίσης παίκτης του Ερυθρού Αστέρα πριν από μερικά χρόνια - Κέβιν Πάντερ ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο προς τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων", κάτι που ενδεχομένως να επισύρει την τιμωρία του.

Ο Κέβιν Πάντερ υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
Ο Κέβιν Πάντερ υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα PRINTSCREEN

Δείτε το VIDEO (η στιγμή με την χειρονομία του Πάντερ συμβαίνει στο 2:28):

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ