ΕΥΡΩΠΗ

Χαμός στη Σερβία με τον Ρέμπρατσα, που αναγκάστηκε σε δήλωση... μετάνοιας

Χαμός στη Σερβία με τον Ρέμπρατσα, που αναγκάστηκε σε δήλωση... μετάνοιας
EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ρέμπρατσα υποστήριξε την Παρτίζαν στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι οργανωμένοι οπαδοί της Βοϊβοντίνα, στην οποία είναι πρόεδρος, ζήτησαν την παραίτησή του.

Στα 50 του χρόνια, ο Ζέλικο Ρέμπρατσα δεν έχει σταματήσει να υπηρετεί το μπάσκετ. Ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού και των Παρτίζαν, Μπένετον, Πίστονς, Χοκς, Κλίπερς, Βαλένθια βρέθηκε στο Βελιγράδι ως προσκεκλημένος της Παρτίζαν για έναν φιλικό αγώνα παλαιμάχων απέναντι σε εκείνους της Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολούθησε στη συνέχεια την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 32η αγωνιστική της EuroLeague και το γεγονός ότι απόλαυσε τη βραδιά, την ατμόσφαιρα και το νέο ρεκόρ προσέλευσης στη Σταρκ Αρένα, του δημιούργησε μεγάλα προβλήματα.

Ο Ρέμπρατσα είναι πρόεδρος της Βοϊβοντίνα, ομάδας που συμμετέχει στο σερβικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου να εκραγούν από το γεγονός ότι τον είδαν ακόμη και να τραγουδάει συνθήματα. Ο παλαίμαχος σέντερ αναγκάστηκε μάλιστα να προχωρήσει σε δήλωση... μετάνοιας, λέγοντας στην Mozzart Sport ότι "έλαβα μία πρόσκληση και όπως κάθε Σέρβος, υποστηρίζω τις ομάδες της χώρας στα μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη. Η Παρτίζαν είναι κομμάτι της ζωής και της καριέρας μου, είμαι περήφανος γι' αυτό, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι η Βοϊβοντίνα είναι η ομάδα μου και σε εκείνη είμαι αφοσιωμένος ώστε μία ημέρα να παίζει και αυτή σε τόσο σπουδαίους αγώνες".

Οι οπαδοί της Βοϊβοντίνα, που εδρεύει στο Νόβι Σαντ, έχουν ζητήσει την παραίτησή του όμως το γεγονός ότι η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού (έχει ρεκόρ 20-8 και βρίσκεται πίσω από τη Σπαρτάκ), φαίνεται ότι στο τέλος να "μαλακώσει" τις αντιδράσεις τους ώστε όλοι να συνεχίσουν με κοινό στόχο την άνοδο του οργανισμού σε ένα επίπεδο που θα την βάλει ακόμη πιο κοντά στις μεγαλύτερες δυνάμεις της χώρας.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ