EUROCUP

Χαμός με τους οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Μπανταλόνα

Χαμός με τους οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Μπανταλόνα

Επεισόδια και στη Μπανταλόνα, με τους οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ να δημιουργούν άσχημες καταστάσεις στον προημιτελικό του EuroCup.

Λίγες ημέρες μετά απ' όσα έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και της Χάποελ Ιερουσαλήμ, λίγη ώρα μετά από το φινάλε και του Game 3 που έγινε στην ηλεκτρισμένη Pais Arena, ήρθε η σειρά μιας άλλης ομάδας από το Ισραήλ να απασχολήσει την επικαιρότητα. Η Χάποελ Τελ Αβίβ ταξίδεψε στην Ισπανία για τον προημιτελικό του EuroCup με τη Μπανταλόνα, όμως οι οπαδοί της είχαν άσχημη συμπεριφορά καθώς επιτέθηκαν στον κόσμο των γηπεδούχων χωρίς λόγο.

Περισσότερα από 1000 άτομα δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Παλάου Ολιμπίκ της Μπανταλόνα, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να γλιτώνει χειρότερες καταστάσεις, αν και αρκετοί φίλοι της ισπανικής ομάδας είχαν αποχωρήσει από τις θέσεις τους για να μην κινδυνεύσουν. Γενικώς η ατμόσφαιρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι καλή και η μετακίνηση οπαδών δεν δείχνει να είναι, αυτή την εποχή τουλάχιστον, η καλύτερη ιδέα.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ