NBA

NBA: Χαμός με Μπέβερλι - Ιμπάκα στο Τίμπεργουλβς - Μπακς

NBA: Χαμός με Μπέβερλι - Ιμπάκα στο Τίμπεργουλβς - Μπακς

Ο ενοχλητικός Πάτρικ Μπέβερλι ξαναχτύπησε! Είχε επεισόδιο με τον Σερτζ Ιμπάκα, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να προχωρήσουν στην αποβολή του, αλλά και σε εκείνη του Τζορτζ Χιλ που υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του.

Ένα μπλοκάουτ σε βολή ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μια μικρή εστία έντασης ανάμεσα στον Τόριαν Πρινς των Τίμπεργουλβς και τον Σερτζ Ιμπάκα των Μπακς το βράδυ του Σαββάτου (19/3). Κι ενώ όλα έμοιαζαν να μένουν σε λογικά επίπεδα, ο Πάτρικ Μπέβερλι ήταν για ακόμα μία φορά απαράδεκτος, καθώς πλησίασε, έσπρωξε τον Ιμπάκα και διακινδύνευσε γενικευμένη σύρραξη στο δέκατο λεπτό.

Ο Τζορτζ Χιλ εκνευρίστηκε με τον Μπέβερλι (τελικά αποβλήθηκαν και οι δύο), που έχει καταντήσει άκρως ενοχλητικός με την συμπεριφορά του σε κάθε αγώνα, με τον Ιμπάκα να γελάει, αλλά να βλέπει τον γκαρντ της Μινεσότα να συνεχίζει το trash talking. Ο ψηλός των Μπακς κινήθηκε προς τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, με αρκετό κόσμο να μπαίνει στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αν και ο άνθρωπος που ευθυνόταν για την ένταση συνέχιζε να προκαλεί.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ