ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Χάινς: "Θέλω να μείνω στην Αρμάνι, πρώτα όμως πρέπει να μιλήσω με την οικογένειά μου"

Ο Κάιλ Χάινς με τα κόκκινα της Μιλάνο
Ο Κάιλ Χάινς με τα κόκκινα της Μιλάνο OLIMPIA MILANO

Ο Κάιλ Χάινς δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, προσθέτοντας όμως ότι πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση πρέπει πρώτα να μιλήσει με την οικογένειά του.

Ο Κάιλ Χάινς θέλει να μείνει στην Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα φαίνεται να έχει την ίδια επιθυμία. Προς το παρόν ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει τις επαφές τους, αφού ο Αμερικανός θέλει πρώτα να μιλήσει με την οικογένειά του.

Αυτό δήλωσε ο άλλοτε παίκτης της ΤΣΣΚΑ και του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, δείχνοντας τις προθέσεις του.

"Μόλις τελείωσε η σεζόν. Πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον Μεσίνα και τον Σταυρόπουλο. Θα ήθελα να παίζω μπάσκετ μέχρι τα 50 μου, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται" δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ, για να προσθέσει κλείνοντας προς το παρόν την συζήτηση:

"Το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να μιλήσω πρώτα με την οικογένειά μου. Θα το κάνουμε αυτό τις επόμενες μέρες και θα πάρουμε μία απόφαση. Αυτό όμως είναι το μέρος που θέλω να βρίσκομαι".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ