ΜΑΡΟΥΣΙ

Μπουντούρης: “Στο χέρι μας”

"Η 6η θέση είναι στο χέρι μας" παραδέχεται ο Νίκος Μπουντούρης αναφερόμενος στο ματς με την ΑΕΛ

Είναι ένα κρίσιμο ματς για τους “κιτρινόμαυρους”, που με νίκη έχουν τη δυνατότητα να “καπαρώσουν” την 6η θέση της κανονικής περιόδου. ,br>
“Είναι ένας σημαντικός στόχος, ειδικά αν αναλογιστούμε από πόσες δυσκολίες περάσαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Η 6η θέση είναι στο χέρι μας γιατί παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά τα πάντα θα κριθούν με βάση την απόδοσή μας στο γήπεδο.

Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο και είναι επικίνδυνη γιατί κι αυτή θέλει να μπει στα πλει οφ. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό με εύθραυστες ισορροπίες αφού οι περισσότερες ομάδες άλλαζαν βλέψεις κάθε εβδομάδα, ανάλογα με τα αποτελέσματα και τους συνδυασμούς τους.

Θα επικρατήσει όποιος αντέξει αυτές τις ψυχολογικές μεταπτώσεις και διατηρήσει τη μαχητικότητα και την ηρεμία του”

τόνισε ο αρχηγός Νίκος Μπουντούρης.



Την Κυριακή η ομάδα προπονήθηκε ελαφρά, μιας και λόγω των συνεχόμενων αγώνων δεν υπάρχουν περιθώρια για ρεπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ