ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

BCL: Το Περιστέρι bwin ναυλώνει τσάρτερ για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το Final Four

BCL: Το Περιστέρι bwin ναυλώνει τσάρτερ για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το Final Four
PERISTERI BWIN OFFICIAL WEBSITE

Το Περιστέρι bwin ανακοίνωσε πως ναυλώνει πτήση τσάρτερ για να διευκολύνει τους φίλους της ομάδας που θα το ακολουθήσουν στο Βελιγράδι για το Final Four του BCL.

Το Περιστέρι bwin ζει ιστορικές στιγμές, καθώς εξασφάλισε την παρουσία του στο Final Four του Basketball Champions League μετά τη νίκη επί της Βόννης στη Γερμανία.

Μία μέρα μετά το βράδυ της πρόκρισης, το Περιστέρι bwin εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε τον κόσμο πως ναυλώνει τσάρτερ για την εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας που θα την ακολουθήσουν στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Περιστέρι bwin έγραψε ιστορία με την πρόκριση του στο Final-4 του Basketball Champions League και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση!

Δίπλα του θα έχει και τον κόσμο του, που δεν γίνεται να λείψει από μια τόσο σημαντική στιγμή! Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση των φιλάθλων ναυλώνει πτήση τσάρτερ για το Βελιγράδι.

Στην επιστροφή από τη Σερβική πρωτεύουσα στο τσάρτερ θα βρίσκονται και ο Βασίλης Σπανούλης με τους παίκτες της ομάδας.

Οι τιμές του charter είναι 850 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και 950 κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίων, ασφάλεια αστικής ευθύνης, διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* και μετακίνηση από/προς ξενοδοχείο και από/προς γήπεδο. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί και η επιστροφή την Κυριακή το βράδυ μετά το τέλος των αγώνων.

Η αγορά εισιτηρίου για τους τέσσερις αγώνες του διημέρου πραγματοποιείται ξεχωριστά από link που θα αποστέλλεται αφού επιβεβαιωθεί η συμμετοχή στο charter και ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην παραπάνω τιμή.

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να προχωρήσουν πολύ άμεσα σε κρατήσεις.

Για τις κρατήσεις και τις υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν το charter μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το συνεργαζόμενο πρακτορείο της ομάδας, Aktina Travel Group.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109002685 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) και μέσω mail στο [email protected]".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ