ΕΥΡΩΠΗ

BC Wolves: Η νέα δύναμη του λιθουανικού μπάσκετ που ονειρεύεται να ρίξει Ζάλγκιρις και Ρίτας στο καναβάτσο

BC Wolves: Η νέα δύναμη του λιθουανικού μπάσκετ που ονειρεύεται να ρίξει Ζάλγκιρις και Ρίτας στο καναβάτσο
BC WOLVES

Ομάδα που δημιουργήθηκε από ομάδα που διαλύθηκε αλλά προηγουμένως είχε απορροφήσει δύο ομάδες που είχαν διαλυθεί, η BC Wolves ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ρίμας Κουρτινάιτις και έρχεται με όνειρα στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της BC Wolves από τον Ρίμας Κουρτινάιτις, δημιούργησε το απόγευμα της Τρίτης (5/7) πολλά ερωτηματικά. Για το ποια είναι αυτή η ομάδα, που αγωνίζεται, σε ποιο πρωτάθλημα, σε ποια χώρα. Πρόκειται για οργανισμό που προέκυψε από την διάλυση της Τζούκιγια, ομάδας που επίσης προέκυψε από την διάλυση των ομάδων BC Alita και BC Alytus το 2012.

Η BC Wolves θα έχει νέο λογότυπο, νέα χρώματα το γκρι και το τιρκουάζ, θα παίζει στην Alytus Arena που χωράει 5500 θεατές και μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης της Avia Solutions Group Arena, θα την μετατρέψει στο νέο της σπίτι. Αυτή η ομάδα θα παίξει απευθείας στην LKL, την πρώτη κατηγορία του λιθουανικού μπάσκετ, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει παίκτες.

"Γίνε μέλος της κοινότητας των οπαδών της BC Wolves και μάθε πρώτος τα νέα" αναφέρει η πρώτη σελίδα του site της ομάδας που βρίσκεται υπό κατασκευή, ενώ στο bio του λογαριασμού στο Twitter αναφέρεται πως "Η BC Wolves είναι ένας νέος παίκτης της Λιθουανίας και του ευρωπαϊκού αθλητισμού, που θα δημιουργήσει έναν σύγχρονο, βιώσιμο οργανισμό που θα μακροημερεύσει".

Ο Κουρτινάιτις υπέγραψε για 1+1 χρόνια, ενώ η ομάδα θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup. Οι Άντας Γιουσκεβίτσιους - Κριστούπας Ζεμάιτις είναι οι δύο πρώτοι στόχοι του οργανισμού.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ