BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Ρεκόρ 25ετίας με ομάδες από 18 διαφορετικές χώρες

Basketball Champions League: Ρεκόρ 25ετίας με ομάδες από 18 διαφορετικές χώρες

Ένα απίθανο ρεκόρ θα σπάσει το Basketball Champions League 2020/21, καθώς σε σύνολο 32 ομάδων θα υπάρχουν εκπρόσωποι από 18 χώρες της Ευρώπης που βλέπει τη διοργάνωση να απλώνεται σε κάθε γωνιά της.

Το BCL ήρθε για να μείνει, κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός, ασκεί πίεση προς τη EuroLeague και όσο μακριά της κι αν βρίσκεται, δείχνει διάθεση για να προσφέρει κάτι διαφορετικό στις ομάδες και στον κόσμο τους. Με δεδομένο ότι πλέον γνωρίζουμε και τους οκτώ ομίλους της κανονικής περιόδου 2020/21, το στοιχείο που προκύπτει και κάνει τη διαφορά είναι το ρεκόρ 25ετίας που θα γραφεί στην εκκίνηση της νέας περιόδου, καθώς η διοργάνωση θα έχει ομάδες από 18 διαφορετικές χώρες σε σύνολο 32 συμμετεχόντων!

Δανία, Ιταλία, Τουρκία, Ισπανία, Τσεχία, Γαλλία, Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ, Λευκορωσία, Ουγγαρία, Ρωσία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Γερμανία, Βοσνία, Βέλγιο θα έχουν εκπρόσωπο ή εκπροσώπους στο νέο Basketball Champions League, που απλώνεται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης για να ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου και να ολοκληρωθεί με το Final Four που θα γίνει από τις 7 έως τις 9 Μαΐου του 2021.

Αναλυτικά οι οκτώ όμιλοι:

GROUP A: Σάσαρι, Γαλατασαράι, Τενερίφη, Μπάκεν Μπέαρς

GROUP B: Νίμπουρκ, Ντιζόν, Τόφας, Κεραυνός

GROUP C: ΑΕΚ, Σολέ, Χάποελ Χολόν, Τσμόκι Μινσκ

GROUP D: Σαραγόσα, Ζομπατέλι, Νίζνι, Λούμπλιν

GROUP E: Περιστέρι, Ρίτας, Στρασμπούρ, Ρίγα

GROUP F: Μπάμπεργκ, Φορτιτούντο, Καρσίγιακα, Μπιλμπάο

GROUP G: Χάποελ Ιερουσαλήμ, Λιμόζ, Τούρκ Τέλεκομ, Ιγκοκέα

GROUP H: Νταρουσάφακα, Οστάνδη, Μπρίντιζι, Μπούργος

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ