BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Η συμμετοχή του Περιστερίου κλείδωσε την συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη

Basketball Champions League: Η συμμετοχή του Περιστερίου κλείδωσε την συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη
EUROKINISSI

Η παρουσία του Περιστερίου στο Basketball Champions League της σεζόν 2022/23 επιβεβαιώθηκε, γεγονός που έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην συμφωνία του Βασίλη Σπανούλη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει συμφωνήσει με το Περιστέρι. Το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση. Μέσα στο πλαίσιο των συζητήσεων είχε τονιστεί πόσο σημαντικό ήταν για τον Λαρισαίου τεχνική η παρουσία στο Basketball Champions League της νέας σεζόν, με το Περιστέρι να δεσμεύεται ότι θα το κάνει πραγματικότητα. Κάτι που τελικά έγινε.

Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και το Περιστέρι είναι οι ομάδες που δήλωσε - έστω με επιφύλαξη - η ΕΟΚ για το Basketball Champions League της σεζόν 2022/23. Η παρουσία έτσι των "Πριγκίπων" στην διοργάνωση της FIBA είναι που σφράγισε την συμφωνία με τον Σπανούλη. Για να γίνει αυτό βέβαια, χρειάστηκε να αποφασίσει η Λάρισα - έφτασε στην τετράδα της Stoiximan Basket League - να μην δηλώσει συμμετοχή στην διοργάνωση, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την συμμετοχή του Περιστερίου και κατ' επέκταση την συμφωνία με τον Σπανούλη.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ