STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών και η εκκρεμότητα

Basket League: Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών και η εκκρεμότητα
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Παναθηναϊκός και Περιστέρι bwin το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών της Basket League. Ο Ολυμπιακός περιμένει το τρίτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα για να μάθει τον αντίπαλό του.

Παναθηναϊκός και Περιστέρι bwin θα τεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά της Basket League. Οι μεν πράσινοι υπέταξαν δύο φορές τον Κολοσσό Ρόδου, στον πρώτο γύρο των playoffs. Η δε ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κέρδισε μέσα έξω την ΑΕΚ, αφήνοντάς την εκτός συνέχειας. Για να αποδράσει βέβαια από τα Άνω Λιόσια χρειάστηκε δύο παρατάσεις.

Θέση στα ημιτελικά έχει κλείσει και ο Ολυμπιακός, πριν μάλιστα από κάθε άλλη ομάδα, επικρατώντας δύο φορές -στο ρελαντί του Άρη. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν ποιον εκ των ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πάτρας θα βρουν μπροστά τους στη συνέχεια. Οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και θα αναμετρηθούν για τρίτη και τελευταία φορά στο Παλατάκι την προσεχή Κυριακή 30/4 στις 15:45.

Να σημειώσουμε δε ότι η έναρξη των ημιτελικών θα εξαρτηθεί από την πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στα playoffs της EuroLeague, αφού πρέπει και οι δύο σειρές του ελληνικού πρωταθλήματος να εκκινήσουν μαζί. Επομένως ο ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να περιμένει για να βγάλει πρόγραμμα για την επόμενη φάση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ