STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Στην Ρόδο το Super Cup και την σεζόν 2023/24, στην Καρδίτσα το All Star Game

Οι Πάρις Λι και Αϊζέια Κάνααν
Οι Πάρις Λι και Αϊζέια Κάνααν EUROKINISSI SPORTS

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Πέμπτη (13/4) και πάρθηκαν αποφάσεις για την σεζόν 2023/24, με την έναρξη της σεζόν να ορίζεται για τις 7 Οκτωβρίου και την διεξαγωγή του Super Cup να δίνεται στην Ρόδο για 2η σερί χρονιά, ενώ το All Star Game θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα.

Η σεζόν 2023/24 θα ξεκινήσει για την Basket League στο ίδιο μέρος που ξεκίνησε και πέρυσι: Στην Ρόδο. Έτσι αποφασίστηκε στην σημερινή (13/4) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, αφού το νησί των Ιπποτών θα υποδεχθεί - όπως και την σεζόν 2022/23) το Super Cup, το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ακόμα ότι το All Star Game της σεζόν 2023/24 θα φιλοξενηθεί στην Καρδίτσα, στο "Γιάννης Μπουρούσης", με τις εκδηλώσεις να διεξάγονται το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ορίστηκε η έναρξη της νέας κανονικής περιόδου να συμβεί το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ