STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Στην ΕΡΤ παραμένει το πρωτάθλημα, έκλεισε το deal της ανανέωσης

Basket League: Στην ΕΡΤ παραμένει το πρωτάθλημα, έκλεισε το deal της ανανέωσης
INTIME

Από τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδονται κι εφέτος οι αγώνες του πρωταθλήματος της Basket League, ύστερα από τη συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η ΕΡΤ θα διατηρήσει για άλλη μία σεζόν τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Basket League, όπως προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ηγεσία του ΕΣΑΚΕ βρισκόταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας και λίγες ημέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος προκειμένου να συνεχίσουν την παράλληλη πορεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συνολικό ποσό της συμφωνίας, που περιλαμβάνει τα παιχνίδια όλων των ομάδων ως τους τελικούς, προβλέπει αντίτιμο που αγγίζει τα 6.5 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΛΑΥΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΣΑΚΕ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ