STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Στέφαν Μούντι, ο πιο θεαματικός παίκτης

Basket League: Στέφαν Μούντι, ο πιο θεαματικός παίκτης
INTIME SPORTS

Ο Στέφαν Μούντι ψηφίστηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης της Basket League του 2021/22, κερδίζοντας στο... νήμα τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Στέφαν Μούντι επελέγη πριν από μερικές ημέρες στην καλύτερη πεντάδα της Basket League για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Απολύτως δικαιολογημένα δεδομένου πως αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της σπουδαίας πορείας της Λάρισας μέχρι τους μικρούς τελικούς με τον Προμηθέα.

Ο βραχύσωμος γκαρντ δεν έμεινε όμως σε αυτή την ατομική διάκριση αφού, παράλληλα, ψηφίστηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε επίσημα ο ΕΣΑΚΕ, ο Στέφανο Μούντι πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες για τον πιο θεαματικό παίκτη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων, οι προτιμήσεις στον γκαρντ της Λάρισας πλησίασαν το 50% (συγκέντρωσε 12 ψήφους και ποσοστό 46.15%), ενώ ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πήρε 3 ψήφους (ποσοστό 11.5%). Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης πήρε 21 ψήφους (ποσοστό 42.86%), ενώ ο Σακίλ ΜακΚίσικ πήρε 10 ψήφους (ποσοστό 20.41%). Τέλος, στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο Στέφαν Μούντι συγκέντρωσε το 23.02% των ψήφων και ο συμπατριώτης του το 9.83% των ψήφων.

"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, όλους τους συμπαίκτες μου στην Λάρισα και τους πάντες στην διοίκηση που μας βοήθησσν στο φετινό... ταξίδι. Ευχαριστώ τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων της Stoiximan Basket League και όσες και όσους με ψήφισαν για αυτό το βραβείο. Θυσίασα πολλά για να καταφέρω να πετύχω σπουδαία πράγματα την περασμένη σεζόν. Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να είμαι ο πιο θεαματικός παίκτης της περασμένης σεζόν και που μπόρεσα να φέρω κάτι ξεχωριστό στην πόλη της Λάρισας", επισήμανε χαρακτηριστικά ο Στέφαν Μούντι.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΡΙΣΑ ΕΣΑΚΕ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ