STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Ο Ρένφρο του ΠΑΟΚ ήταν ο τελευταίος MVP

Ο Νέιτ Ρένφρο καρφώνει
Ο Νέιτ Ρένφρο καρφώνει EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλωνα στην Πάτρα, κλειδώνοντας την τέταρτη θέση στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League, και ο Νέιτ Ρένφρο αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο Νέιτ Ρένφρο επιβραβεύτηκε με τον τίτλο του MVP για τις ατομικές επιδόσεις του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, όντας ο τελευταίος παίκτης που κερδίζει το βραβείο στην κανονική περίοδο της Basket League.

Ο 26χρονος Αμερικάνος τέλειωσε το παιχνίδι με 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ως αποτέλεσμα των 18 πόντων (8/10 δίποντα, 2/3 βολές), των 14 ριμπάουντ, των 5 κλεψιμάτων των 3 ασίστ, των ισάριθμών μπλοκς και των 5 κερδισμένων φάουλ που είχε στη νικηφόρα αποστολή του ΠΑΟΚ επί αχαϊκού εδάφους.

Αν και μεταξύ των κορυφαίων ψηλών του πρωταθλήματος, τελειώνοντας την κανονική περίοδο με 8.14 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 24'48'' παραμονής στο παρκέ, ο Ρένφρο βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση. Ήταν πάντως ο τρίτος παίκτης του Δικεφάλου μετά τους Χαντς και Φράνκε, που είχε κερδίσει δύο φορές.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ