STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Γιατί εκκρεμεί η επικύρωση της βαθμολογίας και το πρόγραμμα των playoffs

Basket League: Γιατί εκκρεμεί η επικύρωση της βαθμολογίας και το πρόγραμμα των playoffs
EUROKINISSI

Η προσφυγή του Άρη στο ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι με το Περιστέρι bwin είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία και να προχωρήσει σε ανακοίνωση του προγράμματος για τα playoffs.

Το απόγευμα της Κυριακής 9 Απριλίου έπεσε η αυλαία της regular season στη Basket League, πλην όμως ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία, να ανακοινώσει τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs.

Ο λόγος; Η προσφυγή του Άρη στο ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι με το Περιστέρι bwin, στο οποίο υπήρξε εκκένωση του γηπέδου στο δεύτερο μέρος. Σε πρώτο χρόνο, ο Αθλητικός Δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση της ΚΑΕ Άρης, με τους κίτρινους να προσφεύγουν ακολούθως στο ΑΣΕΑΔ.

Έως ότου λοιπόν προκύψει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ (αναμένεται εντός της Μεγάλης Εβδομάδας), ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί ούτε να επικυρώσει τη βαθμολογία της regular season ούτε να ανακοινώσει το πρόγραμμα των playoffs.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΑΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ