STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Άρης - Παναθηναϊκός και Απόλλων Πατρών - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα, όλο το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Μπασκέτα και μπάλα
Μπασκέτα και μπάλα EUROKINISSI

Η κλήρωση της σεζόν 2022/23 της Stoiximan Basket League έβγαλε μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια για την πρώτη αγωνιστική, με τα παιχνίδια ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ και Άρη - Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα να ξεχωρίζουν.

Η κλήρωση της Basket League για την σεζόν 2022/23 σήμανε την έναρξη της σεζόν και επίσημα. Η πρώτη αγωνιστική έβγαλε αρκετά ενδιαφέρονα παιχνίδια.

Το - βάσει ονομάτων - πιο σημαντικό παιχνίδι της πρεμιέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό (υπενθυμίζεται ότι πέρυσι οι "κίτρινοι" έκαναν την ζημιά στους "πράσινους", ενώ ξεχωρίζουν ακόμα οι αγώνες Απόλλωνας Πάτρας - Ολυμπιακός και Περιστέρι - ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη (σε επίπεδο Basket League) στον πάγκο των "Πρίγκιπων", με τον Λαρισαίο τεχνικό να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την 2η αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την φετινή Basket League θα διεξαχθεί την 8η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

ΑΕΚ - Καρδίτσα
Απόλλωνας Πάτρας - Ολυμπιακός
Περιστέρι - ΠΑΟΚ
Άρης - Παναθηναϊκός
Λαύριο - Προμηθέας
Ιωνικός - Κολοσσός
Υπενθυμίζεται ότι η σεζόν 2022/23 θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της σεζόν 2022/23 της Basket League.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΛΑΥΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ