STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Αναβλήθηκε το Προμηθέας - Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική

Basket League: Αναβλήθηκε το Προμηθέας - Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική
EUROKINISSI

Αναβλήθηκε το Προμηθέας - Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική της Basket League. Τον Ιανουάριο του 2023 θα διεξαχθεί το ματς ανάμεσα στους Πατρινούς και τους πράσινους. Όλες οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Τρεις αλλαγές έγιναν στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Basket League όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, με κυριότερη την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, αλλά τελικά θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2023.

Αιτία για την εν λόγω αναβολή αποτέλεσε το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Super League, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 19:30 και θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της ομάδας του Μάκη Γιατρά που χρειάζεται να αναβληθεί και να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία μιας και την περασμένη εβδομάδα ο Προμηθέας δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Καρδίτσα, λόγω μη εύρεσης καταλύματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: "Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 2/1/2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση live από την ΕΡΤ3.

Η συνάντηση Περιστέρι – Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί live τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3.

Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ