Μπαρτζώκας: “Ήμασταν αναμενόμενα μέτριοι”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της Stoiximan GBL.
Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ επικρατώντας 94-77 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για τη Stoiximan GBL.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως το παιχνίδι με την Ένωση ήταν πολύ επικίνδυνο καθώς λόγω της ευφορίας των προηγούμενων ημερών μετά την κατάκτηση της EuroLeague οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν την ιδανική προετοιμασία.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
Για την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση: “Αναμενόμενα μέτρια. Καταλαβαίνετε πως μέχρι και προχθές το βράδυ οι παίκτες ήταν σε ένα mood γιορτινό. Όλη μας η ομάδα και το καταλαβαίνω απόλυτα. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος να πάρουμε την Ευρωλίγκα και το καταφέραμε με τον τρόπο που έγινε. Προφανώς η χαρά σε όλο τον οργανισμό είναι τεράστια.
Με αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στο μπάσκετ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, το ξέρετε. Εγώ προσωπικά ανησυχούσα πάρα πολύ για το ματς. Λόγω της όχι καλής προετοιμασίας μας, τόσο τακτικά, όσο και προπονητικά. Το θεωρούσα πραγματικά επικίνδυνο παιχνίδι, ευτυχώς καταφέραμε και κερδίσαμε. Ελπίζω το Σάββατο να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.”