ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το update του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Μόντε Μόρις

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την εξέλιξη της αποθεραπείας του Μόντε Μόρις.

Αισιόδοξος ότι ο Μόντε Μόρις μπορεί να επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Μαρούσι (104-89) για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Αναλυτικά όσα είπε για τους τραυματίες της ομάδας:

“Ο γιατρός μας είπε να μην χρησιμοποιήσουμε τον Νιλικίνα. Αυτός ήθελε να παίξει, αλλά επειδή επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα από έναν τραυματισμό και γενικά δεν ήταν ότι είχε ενόχληση, αλλά τα 10′ ήταν αρκετά, με δεδομένο ότι ακολουθεί διπλή αγωνιστική. Στην ουσία ο γιατρός τον έβγαλε (σσ. στο β’ μέρος), εγώ θα τον έβαζα. 

Ο ΜακΚίσικ κάνει κανονικά προπονήσεις, αλλά δεν είναι δηλωμένος στο πρωτάθλημα, καθώς έχουμε οκτώ με τον Μόρις και τον Μιλουτίνοβ που ήταν σήμερα έξω. Ο Φαλ ελπίζω ότι θα γυρίσει μέσα στη σεζόν, κάτι που δεν είναι της παρούσης. Κάτι που θα συμβεί μετά από 1-2 μήνες; Καλύτερα να το αφήσουμε για λίγο πιο μετά αυτό. Του Μόρις ο τραυματισμός (σσ. είναι το θέμα), που πάει καλά. Δουλεύει σκληρά στο γυμναστήριο και πιστεύουμε ότι ίσως, ίσως να γυρίσει και νωρίτερα από τον μήνα, που αρχικά προβλέφθηκε. Θα δούμε. Μέρα με τη μέρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ