NBA

Μπακς: Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο Μιλγουόκι

INTIME

Επίσημη μορφή πήρε η επιστροφή του Άλεξ Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, με τον 24χρονο Έλληνα περιφερειακό να υπογράφει Two-Way συμβόλαιο.

Μόλις έναν χρόνο έμεινε μακριά από τους Μιλγουόκι Μπακς ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η επιστροφή του στα ελάφια, στη θυγατρική ομάδα των οποίων αγωνίστηκε τη διετία (2022-24).

Έτσι, σφραγίστηκε το ιστορικό γεγονός το να παίζουν βρίσκονται τρία αδέλφια στο ρόστερ της ίδιας ομάδας.

Ο 24χρονος περιφερειακός υπέγραψε Two-Way συμβόλαιο και μετακομίζει στο Μιλγουόκι από τον Άρη για τη σεζόν 2025-26.

Αυτά σημαίνουν το Two-Way συμβόλαιο:

  • Μπορεί να παίξει έως 50 αγώνες, από τους 82 της κανονικής περιόδου.
  • Θα εισπράξει 636.435 δολάρια (μικτά), είτε δεν παίξει λεπτό, είτε παίξει 50 αγώνες x 48 λεπτά.
  • Δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα playoffs, εκτός αν το συμβόλαιό του γίνει στάνταρ έως το τέλος της χρονιάς.

Η λογική λέει ότι ο πρώην παίκτης της Μούρθια, της Μαζεϊκιάι, της Ποντγκόριτσα και του ΠΑΟΚ θα πάρει χρόνο και στους Ουισκόνσιν Χερντ της G-League, στους οποίους ούτως ή άλλως πέρασε δύο σεζόν (2022-2024).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ