BALD BROTHERS

Αυτούς ψηφίσαμε για τα βραβεία του NBA

Αυτούς ψηφίσαμε για τα βραβεία του NBA
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου επέστρεψαν στα μικρόφωνα ενθουσιασμένοι εν όψει playoffs, αναλύοντας στο έκτο επεισόδιο του Bald Brothers τις επιλογές του SPORT24 στην επίσημη ψηφοφορία του ΝΒΑ για τους κορυφαίους της κανονικής περιόδου και το ζευγάρι Ολυμπιακός - Μονακό στον δρόμο προς το Βελιγράδι.

Η καλύτερη εποχή του χρόνου έφτασε. Η τελική ευθεία στο NBA και στη EuroLeague, η έναρξη των playoffs και η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της χρονιάς, με τις κορυφαίες ομάδες να συνεχίζουν και να υπόσχονται ιστορικές βραδιές σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Ο Χάρης Σταύρου αποκάλυψε στο έκτο επεισόδιο του Bald Brothers τις επιλογές του στην επίσημη ψηφοφορία του NBA για τους καλύτερους της κανονικής περιόδου, ο Σπύρος Καβαλιεράτος συμφώνησε και διαφώνησε δίνοντας την δική του οπτική και στο τέλος μαζί έκαναν ανάλυση της σειράς Ολυμπιακός - Μονακό που περιμένει με ανυπομονησία ο κόσμος των ερυθρόλευκων.

Άκουσε το έκτο επεισόδιο και ακολούθησε τους Bald Bros, το μπασκετικό podcast των Καβαλιεράτου - Σταύρου, στο Spotify και στο Apple Podcasts.

TAGS BALD BROTHERS NBA EUROLEAGUE ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ