NCAA

Αυγενάκης: "Φωτεινό παράδειγμα της νέας γενιάς η Ιωάννα Κριμίλη"

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη την Ιωάννα Κριμίλη, για την εξαιρετική της πορεία στο γυναικείο NCAA, αλλά και τις σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τονίζοντας ότι είναι παράδειγμα προς μίμιση για τους νέους.

Η Ιωάννα Κριμίλη επέστρεψε στη χώρα μας από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο την ιδιαίτερή της πατρίδας. Η διεθνής μπασκετμπολίστρια βαδίζει στο δεύτερο έτος στο NCAA, σπουδάζοντας παράλληλα Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Μάλιστα στη δεύτερη της χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα γυναικών είχε εξαιρετικές επιδόσεις, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 18,9 πόντους ανά αγώνα με 45,5% στα τρίποντα και 86,1% στις βολές, 3,4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32.9 λεπτά συμμετοχής.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συναντήθηκε μαζί της στο Ηράκλειο ανέφερε μέσω ανάρτησής του στο Twitter τα εξής: "Φωτεινό παράδειγμα της νέας γενιάς που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η διεθνής μας μπασκετμπολίστρια, Ιωάννα Κριμίλη.

Από τις υποδομές Εργοτέλη σε ΠΑΟΚ & πλέον 2ετής στο Σαν Φραντσίσκο! Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, παίζει NCAA, κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Μπράβο, Ιωάννα".

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ