ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Αυγενάκης: "Για όσα αφήσαμε στη μέση στο Βερολίνο"

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία για τα προημιτελικά του EuroBasket 2022 στη "Μερτσέντες Αρένα", Βερολίνο | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία για τα προημιτελικά του EuroBasket 2022 στη "Μερτσέντες Αρένα", Βερολίνο | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Ο αποκλεισμός της Ελλάδας από τη Γερμανία στα προημιτελικά του EuroBasket 2022 άφησε μια πικρία, τόσο στους συμμετέχοντας, όσο και σε όλο το φίλαθλο κοινό, μιας και το υλικό αυτής της ομάδας ήταν τέτοιο που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το βάθρο.

Δύο μήνες μετά αυτή η διοργάνωση αποτελεί παρελθόν και πλέον η επίσημη αγαπημένη έχει τσεκάρει ήδη το εισιτήριό της για το επόμενο μεγάλο ραντεβού, το Παγκόσμιο Κύπέλλο 2023. Η πρόκριση της Εθνικής επισφραγίστηκε μετά τη νίκη μας κόντρα στο Βέλγιο, σε συνδυασμό με τη νίκη της Σερβίας απέναντι στην Τουρκία.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δεν θα μπορούσε παρα να συγχαρεί την ομάδα για αυτή της την επιτυχία. Για την ακρίβεια, σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: ου χρόνου στην Άπω Ανατολή, για όσα αφήσαμε στη μέση στο Βερολίνο...Μπράβο σε όλους".

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ