ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αβδάλας: Η εντυπωσιακή τάπα στον Σταρκς και ο απολογισμός του στο ντεμπούτο του με την Καρδίτσα

Αβδάλας: Η εντυπωσιακή τάπα στον Σταρκς και ο απολογισμός του στο ντεμπούτο του με την Καρδίτσα
PRINTSCREEN

Ο Νεοκλής Αβδάλας, που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, έκανε ντεμπούτο με την νέα του ομάδα στην 1η αγωνιστική της Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Δείτε τον απολογισμό του και το εντυπωσιακό μπλοκ που έκανε απέναντι στον Τι Τζέι Σταρκς.

Ο φετινός Παναθηναϊκός στοχεύει σε τίτλους και διακρίσεις, γεγονός που δεν αφήνει χώρο για την αναπτυξιακή διαδικασία. Για αυτό τον λόγο οι πράσινοι έδωσαν τον Νεοκλή Αβδάλα δανεικό στην Καρδίτσα, με στόχο να βρει εκεί χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει εμπειρίες σε επίπεδο Basket League.

Στο πρώτο του παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανικολόπουλου, αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, ο 17χρονος γκαρντ αγωνίστηκε για 9'40" μετρώντας 2 πόντους (1/1 δίποντο, 0/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Το μπλοκ που έκανε μάλιστα ήταν απέναντι στον πρώτο σκόρερ της αντίπαλης ομάδας, τον Τι Τζέι Σταρκς, και ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Να σημειώσουμε, ακόμα, πως όταν ο Αβδάλας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, στα 6'43" πριν την ανάπαυλα, κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα και να οδηγήσει την Καρδίτσα σε προσπέρασμα στο σκορ.

TAGS ΚΑΡΔΙΤΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ