MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Το τεστ αντοχών του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη

Αθλητικές μεταδόσεις: Το τεστ αντοχών του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη
EUROKINISSI

Τη δική του αποστολή, στα πρώτα από τα δύο ματς της διαβολοβδομάδας επί ισπανικού εδάφους, έχει απόψε (21:45) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Στην Μπολόνια δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για τη EuroLeague των γυναικών.

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται και ταυτόχρονα ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος της διπλής αγωνιστικής αυτής της εβδομάδας στην EuroLeague.

Μεταξύ αυτών των παιχνιδιών και η απαιτητική δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24). Οι πράσινοι έχουν κάκιστη παράδοση στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, έχοντας υποστεί έντεκα διαδοχικές ήττες από τους μπλάνκος, και με δεδομένη την αγωνιστική εικόνα τους στη διοργάνωση (8-13) κυνηγούν την υπέρβαση.

Άλλοτε πολέμησαν κι άλλοτε υπέκυψαν άνευ μάχης, το αποτέλεσμα παρόλα αυτά ήταν το ίδιο από τον Μάρτη του 2013 που είχαν νικήσει για τελευταία φορά στο Παλάθιο δε Δεπόρτες τότε. Προφανώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπολογίζει ακόμη στους Ματ Τόμας και Δημήτρη Αγραβάνη.

Κατά τα λοιπά, η Αναντολού Εφές (10-11) υποδέχεται με την πλάτη στον τοίχο τη συνεπή Ζάλγκιρις (12-9), προτού έρθει στο ΣΕΦ, ενώ η Μονακό (13-8) θα ψάξει στο Βερολίνο το διπλό που θα τη διατηρήσει σε απόσταση μιας νίκης από την κορυφή της κατάταξης. Η Άλμπα άλλωστε είναι ουραγός (6-15).

Παιχνίδι, εν τω μεταξύ, έχει το βράδυ και η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας στην Μπολόνια τη Βίρτους για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague. Οι ερυθρόλευκες έσπασαν το ρόδι την προηγούμενη αγωνιστική, διακόπτοντας το αρνητικό σερί, αλλά η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο εγχώριο ντέρμπι τις ταρακούνησε για τα καλά. Εφόσον βρουν τρόπο να επικρατήσουν στην Ιταλία, θα φτιάξουν ξανά την ψυχολογία τους.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague Γυναικών

  • 20:30 Λαντ - Μέχελεν
  • 21:00 Βαλένθια - Πολκοβίτσε
  • 21:30 Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός (FIBA / YouTube)
  • 21:30 Αβενίσα - Σοπρόν
TAGS MEDIA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ