MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού για το Final Four, ο χωρίς Μπέικον Παναθηναϊκός στη Ρόδο και το τελευταίο χαρτί των Μπακς

Ο Κώστας Παπανικολάου πανηγυρίζει στο παιχνίδι με τη Βαλένθια
Ο Κώστας Παπανικολάου πανηγυρίζει στο παιχνίδι με τη Βαλένθια INTIME

Η μπασκετική δράση της ημέρας περιλαμβάνει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague (21:45 Novasports 4HD, LIVE από το SPORT24, το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό για τα προημιτελικά της Basket League (15:45, LIVE από το SPORT24) και το οριακό παιχνίδι των Μπακς κόντρα στους Χιτ (4:30 COSMOTE SPORT 7 HD, LIVE από το SPORT24).

Στη μάχη για την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας ρίχνεται απόψε (21:45 Novasports 4HD, LIVE από το SPORT24) ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας στο κατακόκκινο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προστατεύσουν το πλεονέκτημα της έδρας, που με τόσο κόπο κατέκτησαν μέσω της πρωτιάς στην κανονική περίοδο της EuroLeague, και ν' αποφύγουν ό,τι έπαθαν η Μονακό και η Ρεάλ το βράδυ της Τρίτης χάνοντας από Μακάμπι και Παρτίζαν αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προβλήματα δεν αντιμετωπίζει, σε αντίθεση με τον Ιτούδη, ο οποίος δεν υπολογίζει σε Μπιέλιτσα - Μπούκερ κι έχει αμφίβολους Γουίλμπεκιν - Γκούντουριτς.

Νωρίτερα, στις 21:00 (Novasports 5HD, LIVE από το SPORT24) η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Ζάλγκιρις με στόχο το 1-0. Στο παιχνίδι της ρέγκιουλαρ σίζον η ομάδα του Γιασικεβίτσιους είχε επιβληθεί 93-74, αλλά τώρα η πίεση είναι διαφορετική.

Δράση έχει και η Basket League, καθώς θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια. Το πρώτο στη Ρόδο (15:45, LIVE από το SPORT24), όπου ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει να διπλασιάσει τις νίκες του και να ξεμπερδέψει από τον βραχνά του Κολοσσού δίχως να μπει σε περιπέτειες. Οι πράσινοι ταξίδεψαν χωρίς τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος, όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα, υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Τρίτης.

Με το 1-0 έχει πάει και ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα για να παίξει με τον Προμηθέα (19:00, LIVE από το SPORT24). Οι πορτοκαλί θα πρέπει να νικήσουν για να συνεχίσουν στη σεζόν και να στείλουν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Πριν από τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε και το ζευγάρι του τελικού του EuroCup, καθώς θα έχει τελειώσει ο ισπανικός εμφύλιος μεταξύ της Γκραν Κανάρια και της Μπανταλόνα. Στο άλλο συναπάντημα η Προμετέι υποδέχεται στη Ρίγα την Τουρκ Τέλεκομ.

Τα ξημερώματα (4:30 COSMOTE SPORT 7 HD, LIVE από το SPORT24) τέλος οι Μπακς θα χρειαστεί ν' αφήσουν πίσω ό,τι έχει συμβεί ως τώρα στη σειρά και να βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν των Χιτ στο Μιλγουόκι. Μόνο τότε θα έχουν ελπίδες να συνεχίσουν στα playoffs του NBA με δεδομένο ότι το Μαϊάμι βρίσκεται στο 3-1 και ψάχνει μόνο μια νίκη για να τελειώσει τη δουλειά που έχει αρχίσει.

Αντίστοιχα ισχύει για Γκρίζλις και Καβαλίερς, που παίζουν με την πλάτη στον τοίχο στα ζευγαρώματα με Λέικερς και Νικς αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της ημέρας στα playoffs της EuroLeague

Το πρόγραμμα της ημέρας στα playoffs της Basket League

  • 15:45 Κολοσσός - Παναθηναϊκός / ΕΡΤ3
  • 19:15 Προμηθέας - ΠΑΟΚ / ΕΡΤ3

Τα παιχνίδια των ημιτελικών του EuroCup

  • 19:00 Προμετέι - Τουρκ Τέλεκομ
  • 22:00 Γκραν Κανάρια - Μπανταλόνα

Το πρόγραμμα της ημέρας στα playoffs του NBA

TAGS MEDIA EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ