MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με φόντο την 3η θέση στο πρωτάθλημα, πού θα δείτε το ματς

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με φόντο την 3η θέση στο πρωτάθλημα, πού θα δείτε το ματς
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μπροστά στον κόσμο του θέλει το Περιστέρι bwin να τελειώσει τη σειρά των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ και να πανηγυρίσει την κατάληψη της 3ης θέσης στην Basket League. Πού θα δείτε το παιχνίδι. Δράση σε Τουρκία, Ισπανία και Γαλλία.

Την τελευταία του παράσταση για φέτος θέλει να δώσει το Περιστέρι bwin, που υποδέχεται στο Ανδρέας Παπανδρέου τον ΠΑΟΚ (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με στόχο το 3-0 και την εξασφάλιση της 3ης θέσης στην Basket League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να εκμεταλλεύεται κάθε πιθανή αδυναμία του Δικεφάλου του Βορρά, αφού μετράει ήδη πέντε νίκες στις πέντε φετινές τους αναμετρήσεις (δύο στην regular season του πρωταθλήματος, μία στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και δύο στους μικρούς τελικούς).

Πέραν αυτού, η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει να διαχειριστεί και κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής, αφού ο Χρήστος Σαλούστρος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα, λόγω κάκωσης που υπέστη στην αριστερή ωμοπλάτη, ενώ ο Τζόρνταν Σαίμπερτ, που ταξίδεψε κανονικά, είχε ενοχλήσεις και δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχει ακόμα ο 4ος ημιτελικός του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Καρσίγιακα και την Τουρκ Τέλεκομ (18:00, COSMOTE SPORT 7). Οι γηπεδούχοι προηγούνται με 2-1 και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς κόντρα στην Αναντολού Εφές, που απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε.

Αργότερα, αναμετρώνται για τα ημιτελικά της Liga Endesa η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπανταλόνα (19:30, COSMOTE SPORT 8), που είναι ισόπαλες στο 1-1, ενώ απόψε ξεκινάνε και οι τελικοί στη Γαλλία, με τη Μονακό να υποδέχεται τη Μετροπολιτάν (21:30, Novasports 4).

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ