MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με τη Βίρτους, εκτός έδρας Προμηθέας και ΑΕΚ

Ο Ντουέιν Μπέικον με τα πράσινα του Παναθηναϊκού
Ο Ντουέιν Μπέικον με τα πράσινα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων σε ισάριθμες διοργανώσεις. Γιατρικό ψάχνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, τη στιγμή που ΑΕΚ και Προμηθέας κυνηγούν χρήσιμα διπλά σε Γερμανία και Πολωνία αντίστοιχα. Τζάμπολ των αγώνων στις 21:00 και LIVE εξέλιξη από το Match Center του SPORT24.

Σε τρία μέτωπα χωρίζεται το ελληνικό μπάσκετ της Τετάρτης (23/11). Μάλιστα όλα τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων αρχίζουν, κατά σύμπτωση, στις 21:00.

Για την 9η αγωνιστική της EuroLeague ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις τη Βίρτους Μπολόνια του Σέρτζιο Σκαριόλο και του Μίλος Τεόντοσιτς. Οι πράσινοι δεν αντέχουν άλλες τέτοιες ήττες στο ΟΑΚΑ και οφείλουν να παρουσιάσουν πρόσωπο αντίστοιχο εκείνου του αγώνα με την Μπασκόνια προκειμένου να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση τη βαθμολογίας.

Οι Ιταλοί με ρεκόρ 4-4 βρίσκονται οριακά εκτός οκτάδας, αλλά έχουν ήδη πανηγυρίσει δύο μεγάλα διπλά στη διοργάνωση, νικώντας σε Μαδρίτη και Μιλάνο. Άρα το παιχνίδι είναι μεγάλο βαθμού δυσκολίας.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports Prime και η εξέλιξή του από το Match Center του SPORT24.

Παράλληλη δράση για ΑΕΚ και Προμηθέα

Παράλληλα θα δίνει τη μάχη της η ΑΕΚ σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η Ένωση, παρόντος του νεοαποκτηθέντος Μάιλς, έχει ρεκόρ 1-2 και ψάχνει να ρεφάρει την ήττα από τη Βόννη στα Άνω Λιόσια, αν είναι δυνατόν μάλιστα καλύπτοντας το εις βάρος της -7 προκειμένου να εξασφαλίσει το αβαντάζ πιθανής ισοβαθμίας σ' έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο. Οδηγό για το διπλό αποτελεί, σίγουρα, η μεγάλη νίκη που είχε πετύχει στην Ιταλία επί της Ρέτζο Εμίλια.

Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 8 HD και η εξέλιξή του καλύπτεται από το Match Center του SPORT24.

Την ίδια ώρα τέλος ο Προμηθέας θα παίζει το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του στα πρώτα πέντε του στο EuroCup. Οι Πατρινοί με ρεκόρ 3-1 δοκιμάζονται στην έδρα της ουραγού Σλασκ (0-4) και με μια νέα εκτός έδρας επιτυχία, ύστερα από εκείνη στο Τρέντο, θα συνεχίσουν απρόσκοπτοι την εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν εφέτος στην Ευρώπη.

Όποιος θέλει να δει το παιχνίδι, θα πρέπει να συντονιστεί στο Novasports 4 HD. Ειδάλλως μπορεί να παρακολουθήσει την εξέλιξή του από το Match Center του SPORT24.

Το πρόγραμμα της EuroLeague

Το πρόγραμμα τoυ EuroCup

Το πρόγραμμα του BCL

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ