MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Στην αφετηρία το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ με 2 αγώνες, πού θα δείτε τα ματς

Αθλητικές μεταδόσεις: Στην αφετηρία το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ με 2 αγώνες, πού θα δείτε τα ματς
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ κάνει σήμερα (16/2) την πρεμιέρα του με τους αγώνες Πανιώνιος - ΑΕΚ (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και Περιστέρι Bwin - ΠΑΟΚ (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Ανοίγει και η αυλαία για το Copa del Rey στην Ισπανία.

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ ξεκινάει σήμερα (16/2). Το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ ανοίγει την αυλαία του, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αγώνες στο πλαίσιο των προημιτελικών, σε μία διοργάνωση που φιλοξενείται στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο πρώτο - χρονικά - αγώνα, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει ως τυπικά γηπεδούχος την ΑΕΚ (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει φυσικά ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ, αφού θα αναμετρηθούν μία ομάδα της Basket League με μία ομάδα της Β' Εθνικής.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, το Περιστέρι Bwin θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη φορές στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με τους "Πρίγκιπες" να μετρούν ισάριθμες νίκες.

Αυλαία και στο Copa del Rey

Όλη η Ευρώπη χορεύει σε... ρυθμούς Κυπέλλου αυτή την εβδομάδα. Στην Ισπανία, ανοίγει - επίσης - σήμερα η αυλαία του δικού της Final Eight, το γνωστό σε όλους Copa del Rey (Κύπελλου του Βασιλιά), με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
Ρεάλ - Βαλένθια (19:30, Cosmote Sport 8)
Μπαρτσελόνα - Μάλαγα (22:30, Cosmote Sport 8)

TAGS MEDIA ΟΠΑΠ FINAL 8 ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ