EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Πρεμιέρα στην EuroLeague με Παναθηναϊκός - Ρεάλ, Αντετοκούνμπο εναντίον Χοκς στο Ντουμπάι

Ο Πάρις Λι
Ο Πάρις Λι INTIME

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει την αυλαία της EuroLeague για την σεζόν 2022/23 υποδεχόμενος την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 1η αγωνιστική, ενώ λίγο νωρίτερα οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσουν τους Χοκς στο Ντουμπάι σε φιλικό (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Ώρα EuroLeague, ώρα Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" κάνουν πρεμιέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σήμερα (6/10) υποδεχόμενοι την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), σε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, θέλοντας να ξεκινήσει θετικά την διοργάνωση. Σε αυτή του την προσπάθεια του "τριφύλλι" δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Νέιτ Γουόλτερς. Η Ρεάλ από την πλευρά της θα παραταχθεί με έξι απουσίες, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρούντι Φερνάντεθ, του Άνταμ Χάνγκα, του Αλμπέρτο Αμπάλδε, του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, του Άντονι Ράντολφ και του Κάρλος Αλοθέν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Παναθηναϊκός - Ρεάλ (21:00, Novasports Prime)
Βιλερμπάν - Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports Start)
Μακάμπι Τελ αβίβ - Ζάλγκιρις (21:05, Novasports 4)
Μπάγερν - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 2)
Βαλένθια - Μπασκόνια (21:30, Novasports 5)

Μπακς εναντίον Χοκς στο Ντουμπάι

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνα NBA στο Ντουμπάι. Και είναι ένα παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, αφού οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζουν τους Χοκς του Τρέι Γιανγκ (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό του Μιλγουόκι στην preseason, αλλά - αν πάνε όλα καλά - το πρώτο του Γιάννη, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό κόντρα στους Γκρίζλις για λόγους ξεκούρασης.

Στην μάχη του EuroCup Γυναικών τρεις ελληνικές ομάδες

Μέρα Ευρώπης η σημερινή για τρεις ελληνικές ομάδες, οι οποίες ρίχνονται στην μάχη των προκριματικών του EuroCup Γυναικών. Ο λόγος για την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, την Ελευθερία Μοσχάτου και τα Χανιά, που δίνουν τον πρώτο από τους δύο αγώνες τους (προκρίνεται η ομάδα με την καλύτερη διαφορά πόντων).

Την αρχή κάνει η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, η οποία υποδέχεται την τουρκική (και πανίσχυρη) Χατάι (18:00, LIVE από το κανάλι της FIBA στο youtube).

Ακολούθως θα έρθει η σειρά της Ελευθερίας Μοσχάτου, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τσεχική Σλάβια Μπάνσκα (20:00, LIVE από το κανάλι της FIBA στο youtube).

Το πρόγραμμα κλείνουν τα Χανιά που υποδέχονται την πολωνική KS Μπάσκετ Μπιντγκοζ (20:30, LIVE από το κανάλι της FIBA στο youtube).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ MEDIA EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ