MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Περιστέρι bwin εναντίον Παναθηναϊκού στο Game 4 των ημιτελικών, ώρα Final Four στην Elite League, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Μπίλαν με τον Παπαγιάννη στο Περιστέρι - Παναθηναϊκός
Ο Μπίλαν με τον Παπαγιάννη στο Περιστέρι - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 4 των ημιτελικών, με τους "πράσινους" να προηγούνται με 2-1 νίκες. Ώρα ημιτελικών στο Final Four της Elite League με φόντο την Basket League.

Το Περιστέρι bwin περιμένει τον Παναθηναϊκό (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 4 των ημιτελικών της Basket League, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι.

Οι "πράσινοι" προηγούνται με 2-1 νίκες στην σειρά μετά την νίκη τους στο Game 3 και θέλουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να προκριθούν στους τελικούς, με τους "Πρίγκιπες" να θέλουν από την πλευρά τους την νίκη που θα φέρει στα ίσα την σειρά και θα την στείλει σε Game 5.

Η συμμετοχή του Πάρις Λι είναι αμφίβολη για τον Παναθηναϊκό, ενώ το Περιστέρι bwin δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Χουγκάζ - που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα από τους "πράσινους".

Ώρα Final Four στην Elite League

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα γίνουν γνωστές σήμερα οι δύο ομάδες της Elite League που θα αγωνιστούν στην Basket League της σεζόν 2023/24.

Το Final Four του πρωταθλήματος ξεκινάει σήμερα με τους δύο ημιτελικούς, από όπου θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα πάρουν τα δύο πολύτιμα εισιτήρια.

Στον πρώτο - χρονικά - ημιτελικό, το Ψυχικό θα αντιμετωπίσει τον Τρίτωνα (16:30), ενώ, στον δεύτερο ημιτελικό, το Μαρούσι θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό (19:15). Οι νικήτριες ομάδες θα αναμετρηθούν στον τελικό (28/5) για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής της Elite League, έχοντας πάντως ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους.

Οι δύο ημιτελικοί θα καλυφθούν μέσω LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο youtube και από το ATTIKA TV.

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ