MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: ΠΑΟΚ - Προμηθέας για μία θέση στα ημιτελικά της Basket League, μεγάλα παιχνίδια στο NBA, πού θα δείτε τα ματς

Αθλητικές μεταδόσεις: ΠΑΟΚ - Προμηθέας για μία θέση στα ημιτελικά της Basket League, μεγάλα παιχνίδια στο NBA, πού θα δείτε τα ματς
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 του 1ου γύρου των playoffs της Basket League, με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά. Μεγάλες μάχες στο NBA, με τους Νικς να υποδέχονται τους Χιτ (20:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) και τους Κινγκς τους Γουόριορς (22:30, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24).

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Προμηθέα (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον τρίτο αγώνα της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs της Basket League, στο ματς της χρονιάς για τους δύο αντιπάλους.

Με την σειρά στο 1-1, ο νικητής του σημερινού (30/4) παιχνιδιού θα προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός.

Ώρα Game 7 για Κινγκς και Γουόριορς, μάχη στην Ανατολή

Το πρώτο Game 7 των φετινών playoffs του NBA διεξαγέται σήμερα, στην καλύτερη σειρά πρώτου γύρου της postseason που διανύει η κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Με την σειρά στο 3-3, οι Κινγκς υποδέχονται τους Γουόριορς (22:30, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24), με τον νικητή να προκρίνεται στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τους Λέικερς. Οι πρωταθλητές Γουόριορς καλούνται να δείξουν χαρακτήρα στο Σακραμέντο, την ίδια στιγμή που οι νεανικοί Κινγκς θέλουν να παλέψουν για την πρώτη πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο των playoffs μετά το 2004.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας - και πρώτο χρονικά - οι Νικς υποδέχονται τους Χιτ (20:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), στο Game 1 της σειράς του δεύτερου γύρου, σε ένα ζευγάρι με πολύ παρελθόν.

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE NBA ΗΠΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ