MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ώρα playoffs με Περιστέρι bwin - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Προμηθέας, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Μάρκους Ντένμον με αντίπαλο τον Αντώνη Κόνιαρη
Ο Μάρκους Ντένμον με αντίπαλο τον Αντώνη Κόνιαρη INTIME

Ο πρώτος γύρος των playoffs της Basket League συνεχίζεται σήμερα με τα Game 1 δύο σειρών, με το Περιστέρι Bwin να περιμένει την ΑΕΚ (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και τον ΠΑΟΚ τον Προμηθέα (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Τα δύο ζευγάρια που δεν είχαν ακόμα ριχτεί στην μάχη των playoffs της Basket League έχουν σήμερα το Game 1 τους, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η αρχή, χρονικά, γίνεται στην Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα (15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο "ζευγάρωμα" των θέσεων 4-5, όπου η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά. Στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί τις νίκες.

Στο δεύτερο, χρονικά, παιχνίδια της ημέρας, το Περιστέρι bwin υποδέχεται την ΑΕΚ (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο "ζευγάρωμα" των θέσεων 3-6, όπου ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς Παναθηναϊκός - Κολοσσός στα ημιτελικά. Στην κανονική περίοδο η ΑΕΚ είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις.

Ώρα τελικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

Η μεγάλη στιγμή έφτασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που διεξάγεται στην Πάτρα. Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αναδειχθεί σήμερα (23/4), με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στον τελικό το Περιστέρι (15:30, LIVE Streaming από το κανάλιλ της ΕΟΚ).

Λίγο νωρίτερα, η - περσινή πρωταθλήτρια - ΔΕΚΑ θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό τον Ολυμπιακό (13:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ) με έπαθλο την τρίτη θέση.

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ