EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Ώρα Game 4 για Παρτίζαν - Ρεάλ και Μακάμπι - Μονακό, πού θα δείτε τα παιχνίδια

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η Παρτίζαν υποδέχεται την Ρεάλ (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 4 της σειράς ούσα μπροστά με 2-1 και η Μακάμπι την Μονακό (21:05, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24), με τους Μονεγάσκους να προηγούνται με 2-1, σε δύο σπουδαία παιχνίδια.

Ώρα πρόκρισης ή παράταση στην αγωνία; Αυτό το ερώτημα αναμένεται να απαντηθεί απόψε (4/5) στα δύο Game 4 των playoffs της EuroLeague, το φινάλε των οποίων θα δείξει αν θα βρεθεί η ομάδα ή οι ομάδες που θα ακολουθήσουν την Μπαρτσελόνα στο Final Four του Κάουνας.

Στον πρώτο - χρονικά - αγώνα της βραδιάς, η Μακάμπι υποδέχεται την Μονακό (21:05, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24), με τους Μονεγάσκους να προηγούνται με 2-1 μετά το break που έκαναν στο Τελ Αβίβ στο Game 3.

Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, η Παρτίζαν υποδέχεται την Ρεάλ (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο δικό τους Game 4, με τους Σέρβους να προηγούνται με 2-1, αλλά να έχουν στο μυαλό τους ότι ηττήθηκαν στην έδρα τους στο Game 3. Η Παρτίζαν θα έχει πλέον τον Ματίας Λεσόρ, αλλά θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Κέβιν Πάντερ και τον τραυματία Αλέκσα Αβράμοβιτς, ενώ η Ρεάλ δεν θα έχει τον τιμωρημένο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, αλλά θα έχει τον Γκάμπριελ Ντεκ.

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ