MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ανοίγουν την αυλαία των ημιτελικών της Basket League, ώρα και κανάλι

Αθλητικές μεταδόσεις: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ανοίγουν την αυλαία των ημιτελικών της Basket League, ώρα και κανάλι
EUROKINISSI

Η ημιτελική φάση της Basket League ξεκινάει από το ΣΕΦ, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Πού και πότε θα δείτε το παιχνίδι.

Πρεμιέρα στην ημιτελική φάση της Basket League θα κάνουν σήμερα (13/05, 19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν πολύ εύκολα το εμπόδιο του Άρη στον πρώτο γύρο των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ο Δικέφαλος χρειάστηκε το Game 3 για να αποκλείσει τον Προμηθέα Πάτρας και να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Από εκείνα τα παιχνίδια μεσολάβησε, βέβαια, ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μιας και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε υποχρεώσεις στα playoffs της EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

"Για να μην υπερβάλλουμε και να μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν, το να κάνει ο Ολυμπιακός ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες πιθανότητες. Θέλουμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας, να φτάσουμε πάνω από τις κόκκινες γραμμές μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί", ανέφερε ο Φώτης Τακιανός, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του ΕΣΑΚΕ για την ημιτελική φάση της Basket League, έχοντας επίγνωση της δυσκολίας του εν λόγω ματσαρίσματος για τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε:αι, θα είναι αποτυχία, αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα με βάση το πώς έχουμε παίξει και την εικόνα μας. Δε νομίζω ότι θα το πάρει ευχάριστα κάποιος οπαδός του Ολυμπιακού, αν το χάσουμε", ξεκαθαρίζοντας το στόχο της ομάδας του.

Να σημειώσουμε πως από πλευράς Ολυμπιακού θα μείνει εκτός αγώνα, για λόγους ξεκούρασης, ο Κώστας Σλούκας.

Elite League

Δράση υπάρχει και στην Elite League, τόσο στα playoffs που οδηγούν στο Final Four, όσο και στα playout που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Playoffs

  • 17:00 Πανερυθραϊκός - Ηρακλής (2-1)
  • 17:00 Ελευθερούπολη - Τρίτωνας (1-2)

Playout

  • 17:00 Αίαντας Ευόσμου - Χαρίλαος Τρικούπης (1-2)
  • 17:00 Αγρίνιο - Αμύντας (1-2)
TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ