MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Προμηθέας περιμένει τους Λόντον Λάιονς του Κώστα Κουφού, πού θα δείτε το παιχνίδι

Ο Νίκος Γκίκας
Ο Νίκος Γκίκας INTIME

Ο Προμηθέας υποδέχεται του Λόντον Λάιονς του Κώστα Κουφού στην Πάτρα (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική του EuroCup, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ραμάτ Χασαρόν για την 5η αγωνιστική του EuroCup Γυναικών.

Ο Προμηθέας επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, υποδεχόμενος τους Λόντον Λάιονς του Κώστα Κουφού (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική του EuroCup.

Έχοντας ρεκόρ 4-2 έπειτα από 6 αγωνιστικές, οι Πατρινοί ψάχνουν για την νίκη που θα τους διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του ομίλου τους, προκειμένου να μην μπουν σε μπελάδες.

Στην μάχη και ο Παναθηναϊκός

Λίγη ώρα μετά τον αγώνα του Προμηθέα, θα γίνει το πρώτο τζάμπολ και στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ραμάτ Χασαρόν (20:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA) για την 5η αγωνιστική του EuroCup Γυναικων.

Οι "πράσινες" έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση μετρώντας 4/4 νίκες. Αν ωστόσο επικρατήσουν των Ισραηλινών θα εξασφαλίσουν από την 5η αγωνιστική την πρώτη θέση του ομίλου τους. Υπάρχει σενάριο πάντως που κλειδώνουν την πρώτη θέση ακόμα και με ήττα, αρκεί στον άλλο αγώνα του ομίλου η Λούμπλιν να νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού:
1. Παναθηναϊκός 8 (409)
2. Λούμπλιν 6 (2-2)
3. Ερυθρός Αστέρας 6 (2-2)
4. Ραμάτ Χασαρόν 4 (0-4)

TAGS MEDIA ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ EUROCUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ