MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για την πρόκριση στους 16 του BCL, πού θα δείτε το παιχνίδι

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για την πρόκριση στους 16 του BCL, πού θα δείτε το παιχνίδι
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS/ EUROKINSSI

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελιγράδι, με φόντο την απευθείας πρόκριση στους 16 του Basketball Champions League. Πού θα δείτε το ματς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Χάποελ Ιερουσαλήμ (13/12, 19:30, COSMOTE SPORT4 και LIVE από το SPORT24) με έναν και μόνο στόχο: την νίκη που θα του δώσει την πρώτη θέση στο Group G και την απευθείας πρόκριση στους 16 του Basketball Champions League.

Τα σενάρια πρόκρισης για το Group G

  • Ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους 16 με νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ.
  • Η Χάποελ Ιερουσαλήμ εξασφαλίζει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους 16, εάν νικήσει τον ΠΑΟΚ με 3 ή περισσότερους πόντους. Αν κερδίσει τον Δικέφαλο του Βορρά με 1 ή 2 πόντους, τότε η πρώτη θέση στον όμιλο θα κριθεί την επόμενη και τελευταία αγωνιστική.
  • Η Γαλατάσαραϊ θα εξασφαλίσει μία θέση στο Play-In με νίκη επί της Μπενφίκα.
  • Η Μπενφίκα θα εξασφαλίσει μία θέση στο Play-In, εάν κερδίσει τη Γαλατάσαραϊ με 21 ή περισσότερους πόντους. Εάν οι Πορτογάλοι κερδίσουν του Τούρκους μέχρι με 20 πόντους διαφορά, τότε οι θέσεις για το Play-In θα κριθούν την επόμενη και τελευταία αγωνιστική.

Σήμερα, Τετάρτη (13/12, 18:00), ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της φάσης των 32 του EuroCup Women, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τη Ρίγα. Η εν λόγω αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της FIBA στο YouTube. Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί τη Λετονία στις 20 Δεκεμβρίου.

TAGS MEDIA ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ