EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Αρμάνι Μιλάνο, πού θα δείτε το παιχνίδι

Ο Γιώργος Παπαγιάννης με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Γιώργος Παπαγιάννης με την φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 12η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να διευρύνει το σερί του στην διοργάνωση στις 4 σερί νίκες. Σπουδαίο παιχνίδι στην Μαδρίτη ανάμεσα σε Ρεάλ και Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται ξανά στην μάχη της Ευρώπης, υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 12η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του στην διοργάνωση.

Οι "πράσινοι" δεν θα έχουν για ακόμα ένα παιχνίδι τον τραυματία Μάριους Γκριγκόνις στην σύνθεσή τους, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Νέιτ Γουόλτερς και Λευτέρης Μαντζούκας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, δεσπόζει το Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό (22:00, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24), ενώ τα βλέμματα τραβάει και το Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Άλμπα Βερολίνου - Φενέρμπαχτσε (21:00, Novasports 3)
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports Prime)
Μακάμπι - Βαλένθια (21:05, Novasports Start)
Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 4)
Ρεάλ - Μονακό (Novasports 5, Novasports 5)

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ