MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια, πού θα δείτε το παιχνίδι

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια, πού θα δείτε το παιχνίδι
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της EuroLeague. Πού θα δείτε την αναμέτρηση στο ΣΕΦ, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τζάμπολ στην 28η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τη Βίρτους Μπολόνια σε μία δυνατή μάχη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (7/3, 22:00, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν απόσταση μίας νίκης από την αποψινή τους αντίπαλο και εφόσον επικρατήσουν υπερκαλύπτοντας την διαφορά δύο πόντων της ήττας τους στην Ιταλία, τότε θα την προσπεράσουν στην βαθμολογία καθώς θα υπερτερούν στην ισοβαθμία. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 16-11 και στην έκτη θέση, ενώ η Βίρτους στο 17-10 και την πέμπτη θέση.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τόμας Γουόκαπ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Από την άλλη η Βίρτους Μπολόνια έχει έρθει στην Αθήνα με τον Τόκο Σενγκέλια, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχει ανακοινώσει το sold out.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού

  • PG: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ (αμφίβολος), Μιχάλης Λούντζης
  • SG: Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις
  • PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Λουκ Σίκμα
  • C: Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης

Το αποψινό πρόγραμμα:

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΟΝΑΚΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ