STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ιωνικό και ο Απόλλωνας τον Άρη

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ιωνικό και ο Απόλλωνας τον Άρη
INTIME SPORTS

Τι ώρα διεξάγονται και πού θα δείτε τους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό και του Άρη με τον Απόλλωνα, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια του μπασκετικού προγράμματος. Τελευταίο ματς στα προκριματικά για την Εθνική Γυναικών.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (12/2) η Basket League, καθώς νωρίς το απόγευμα (15:45 ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24) ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Ιωνικό στο κλειστό του Λαυρίου και λίγο αργότερα ο Άρης θα δοκιμαστεί στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας (19:15 ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24), που μετά τη σαββατιάτικη νίκη της Καρδίτσας επί του Περιστερίου bwin πιέζεται αρκετά.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το ΣΕΦ κι αναγκαστικά μετακομίζουν στο γήπεδο που, κατά σύμπτωση, την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιξαν επειδή η οροφή είχε πρόβλημα με αποτέλεσμα το νερό να στάζει στο παρκέ.

Εν τω μεταξύ, στις 18:00, η Εθνική Γυναικών, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του EuroBasket παρά την ήττα από την Πορτογαλία, θα δοκιμαστεί στο Ταλίν. Η Εσθονία είναι η ουραγός του γκρουπ με ρεκόρ 1-4, αντιστρόφως ανάλογο από το 4-1 της Ελλάδας. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Basket League

Διηπειρωτικό

Liga Endesa

Serie A

NBA

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ