MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός παλεύει στο Κάουνας με την Ζάλγκιρις, ο Παναθηναϊκός στην Γαλλία με την Βιλερμπάν, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Μουσταφά Φαλ
Ο Μουσταφά Φαλ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, με τους "ερυθρόλευκους" να αντιμετωπίζουν στο Κάουνας την Ζάλγκιρις (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και τους "πράσινους" στην Γαλλία την Βιλερμπάν (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (16/3) με την πρώτη ημέρα της 29ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει 7 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών των "αιωνίων", με αμφότερους να αγωνίζονται εκτός έδρας.

Την αρχή θα κάνει - χρονικά - ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει - χωρίς τον τραυματία Κώστα Σλούκα - στο Κάουνας την Ζάλγκιρις (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στην κατάμεστη Zalgirio Arena, ψάχνοντας για μία ακόμα νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην 1η θέση της κανονικής περιόδου.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στην Γαλλία την Βιλερμπάν (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ για την Basket League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Αναντολού Εφές - Παρτίζαν (19:30, Novasports Prime)
Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός (20:00, Novasports 4)
Μονακό - Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports Start)
Μακάμπι - Μπασκόνια (21:05, Novasports 3)
Βαλένθια - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 2)
Ρεάλ - Αρμάνι Μιλάνο (21:45, Novasports 5)
Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός (22:00, Novasports Prime)

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ