MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός έχει αποστολή κόντρα στην Άλμπα, ο Προμηθέας περιμένει την Σλασκ, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Τόμας Γουόκαπ στο παιχνίδι με τη Μακάμπι
Ο Τόμας Γουόκαπ στο παιχνίδι με τη Μακάμπι EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 6η σερί νίκη του. Περιμένει την Σλασκ στην Πάτρα ο Προμηθέας (19:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μία δύσκολη αποστολή σήμερα (8/2) αντιμετωπίζοντας την Άλμπα στην Γερμανία (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν για ακόμα ένα ματς χωρίς τους Κώστα Σλούκα, Άλεκ Πιτερς και Τζορτζ Πάπας, ψάχνοντας την νίκη κόντρα στην ουραγό - αλλά δυνατή στην έδρα της - γερμανική ομάδα, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κορυφή.

Ο Προμηθέας περιμένει την Σλασκ

Ο Προμηθέας ρίχνεται και αυτός στην ευρωπαϊκή μάχη σήμερα (8/2) υποδεχόμενος την Σλασκ (19:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική του EuroCup.

Οι Πατρινοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα playoffs, ωστόσο θέλουν την νίκη για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη, για να έχουν το καλύτερο δυνατό σταύρωμα στην postseason.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ